Football Talk

Όταν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει πάρει τον καλύτερο παίκτη της σεζόν μέχρι τώρα – Είπε «όχι» και… σήμερα κοστίζει 45 εκατομμύρια!

Όταν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει πάρει τον καλύτερο παίκτη της σεζόν μέχρι τώρα – Είπε «όχι» και… σήμερα κοστίζει 45 εκατομμύρια!

Βίκτορ Γκιόκερες. «Καυτός». Απίθανος. Φοβερό ξεκίνημα στη σεζόν με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. «Σήμερα» κοστολογείται στα 45 εκατομμύρια και τον θέλει η Άρσεναλ. Πριν από τρία χρόνια, ελάχιστοι τον γνώριζαν και τον «απέρριπτε» ο ΠΑΟΚ!

Ο Βίκτορ Γκιόκερες αποτέλεσε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές για τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Τους λόγους πιθανώς τους γνωρίζετε. Διότι στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των «λιονταριών» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 23/24 με 43 γκολ και 15 ασίστ σε 50 παιχνίδια.

Και τη φετινή αγωνιστική περίοδο πάντως, ο Σουηδός συνεχίζει απτόητος το έργο του μια και ήδη έχει εμπλακεί σε 15 γκολ για την Σπόρτινγκ και την εθνική του ομάδα.

Ας τα πάρουμε ένα – ένα. Ως στιγμής λοιπόν, ο 26χρονος παίκτης μετράει: δύο ασίστ κόντρα στην Σπόρτινγκ, γκολ και ασίστ με την Ρίο Άβε, δύο γκολ με την Νασιονάλ, τρία γκολ με την Φαρένσε, γκολ εις βάρος της Πόρτο, γκολ και δύο ασίστ με το Αζερμπαϊτζάν και δύο γκολ απέναντι στην Εσθονία.

Συζητάμε πραγματικά για εντυπωσιακούς αριθμούς. Και μην ξεχνάτε κάτι βασικό… Πως πριν από μία τριετία, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τον πρώην, αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοζέ Μπότο.

«Είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ να πάρει τον Βίκτορ Γιούκερες. Μια ομάδα σκάουτερ τον παρακολουθούσε και τον ανέλυε», δήλωσε ο Πορτογάλος που ήταν μέλος του ΠΑΟΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Εν τέλει, η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Και «σήμερα» ο Γκιόκερες κοστίζει 45 εκατομμύρια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0