Football Talk

Η απόλυτη δικαίωση για το BN Sports: Ο Μακελελέ μία «ανάσα» από τον Αστέρα AKTOR, κοντά και ο Κλέμεντ!

Η απόλυτη δικαίωση για το BN Sports: Ο Μακελελέ μία «ανάσα» από τον Αστέρα AKTOR, κοντά και ο Κλέμεντ!

Αν υπήρχε ένα site στην Ελλάδα που έγραψε πρώτο με διαφορά για τον Κλοντ Μακελελέ και τον Asteras AKTOR, αυτό ήταν το BN Sports. Και μία ημέρα μετά, όλα έχουν επιβεβαιωθεί, σε συνδυασμό με ένα νέο ρεπορτάζ που αναφέρει πως πλησιάζει στην Τρίπολη και ο Πολ Κλέμεντ!

Πλησιάζει στον Asteras AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ και δικαιώνει το BN Sports, αλλά υπό έναν όρο…

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως η ελληνική ομάδα είναι κοντά στη συμφωνία με τον Γάλλο, πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παράλληλα, ο ίδιος έχει προτείνει να μην είναι… μόνος του.

Θέλει δίπλα του τον Πολ Κλέμεντ, ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό από την προπονητική του θητεία δίπλα στον Κάρλο Αντσελότι, στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, όταν δούλεψε μόνος του, στη Ρέντινγκ και τη Σουόνσι, η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά, με συνέπεια να παραμείνει στην τεχνική τους ηγεσία, αθροιστικά, μόλις για 70 αναμετρήσεις.

Η τελευταία του δουλειά ήταν στην Μπριζ, προ τριετίας, όπου έμεινε για 25 αναμετρήσεις και έκτοτε, απέχει από το ποδόσφαιρο. Αυτόν θέλει λοιπόν ο Κλοντ Μακελελέ δίπλα του, προκειμένου να συνθέσουν ένα προπονητικό δίδυμο στον Αστέρα Τρίπολης!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0