Football Talk

Το γκολ ενός Γερμανού που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η στιγμή του… ιστορικού 9-0, μέσα στην Ηγουμενίτσα! (video)

Το γκολ ενός Γερμανού που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η στιγμή του… ιστορικού 9-0, μέσα στην Ηγουμενίτσα! (video)

Σπουδαία στιγμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ένας Γερμανός, ο Μόριτζ Χάινριχ, έκανε το 9-0 απέναντι στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, «σπάζοντας» το απόλυτο ρεκόρ, σε ένα ματς που εν τέλει ολοκληρώθηκε στο 11-0, εκτός έδρας!

Μπορεί ο Σπάρτακος Γραικοχωρίου να μην προσφέρεται για συμπεράσματα, μιας και συζητάμε για μία μη επαγγελματική ομάδα, όμως τι θα συζητούσαμε σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώριζε έναν «σοκαριστικό» αποκλεισμό στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος;

Θα κάναμε λόγο για αποτυχία. Αυτό θα συνέβαινε στην Ελλάδα. Είναι δεδομένο. Τώρα λοιπόν, που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατάφερε να επικρατήσει με 11-0, εκτός έδρας, οφείλουμε να εκθειάσουμε την σοβαρότητα που επέδειξε.

Δεν σταμάτησε ποτέ να «πυροβολεί», σκόραρε 11 φορές και σημείωσε τη μεγαλύτερη σε έκταση επικράτηση, σε ολόκληρη την ιστορία του. Από εκεί και πέρα, το πιο «ιστορικό» γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αυτό του Μόριτζ Χάινριχ. Ενός Γερμανού που ήρθε φέτος στην ομάδα και πανηγύρισε τέσσερις φορές, στο ίδιο ματς στο Κύπελλο.

Αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0, προτού ο Λεό και ο Νικολιάς διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, όταν το ένατο γκολ ήταν γεγονός, «γράφτηκε» ιστορία. Διότι ο ΠΑΣ κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ του και άφησε πίσω του τη νίκη με 8-1 της Καλλιθέας, πριν από 15 χρόνια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0