Football Talk

«Και με 10, και με 11»: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία «διέλυσε» την Ελβετία στο Nations League! (video)

«Και με 10, και με 11»: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία «διέλυσε» την Ελβετία στο Nations League! (video)
Τι και αν έμειναν από νωρίς με έναν παίκτη λιγότερο οι Ισπανοί; Είχαν όμως προλάβει να προηγηθούν με δύο γκολ απέναντι στους Ελβετούς. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να αμυνθούν. Όχι όμως. Αυτό δεν είναι για τους πρωταθλητές Ευρώπης! Σκόραραν άλλες δύο φορές και ένα θριαμβευτικό... 4-1, είναι γεγονός!

H Ισπανία επέστρεψε για τα καλά! Ακόμα κι αν δεν το καταλάβαμε στο EURO 2024, το… εμπεδώσαμε στο Nations League. Νίκη για τους πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στην Ελβετία με 4-1 και έναν παίκτη λιγότερο.

Μόλις στο 4΄ η Ισπανία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χοσέλου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Φαμπιάν Ρουίθ κάνει το 2-0.

Σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Εμπολό, ο Λε Νορμάν ανατρέπει τον Ελβετό αντικανονικά, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο από τον VAR, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ματς στο 21΄.

Η απώλεια αυτή στοίχισε στους πρωταθλητές Ευρώπης, που δέχτηκαν τέρμα στο 41΄με τον Αμντουνί, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 2-1 σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ισπανία ήταν κυρίαρχη προσπαθώντας να πετύχει ένα ακόμα τέρμα, ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη. Και εν τέλη, το πέτυχε στο 76΄ με τον Ρουίθ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Φεράν Τόρες τρία λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενος το σοκ των Ελβετών από το προηγούμενο γκολ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

 Ελβετία: Κόμπελ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ (Ρίντερ 62΄), Ούτριχ, Άμπισερ (Μοντέιρο 76΄), Ζακάρια (Σιέρο 62΄), Φρόιλερ, Ομέραγκιτς, Βάργκας (Στέφεν 85΄), Αμντουνί, Εμπολό (Ντουά 76΄)

Ισπανία: Ράγια, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Καρβαχάλ, Γκριμάλντο, Ρόντρι (Θουμπιμέντι 58΄), Ρουίθ (Γκαρσία 81΄), Γιαμάλ (Τόρες 46΄), Πέδρι (ΒιΒιάν 27΄), Γουίλιαμς (Πίνο 58΄), Χοσέλου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0