Football Talk

Ο δρόμος προς τα… 1000 συνεχίζεται: Απίθανος Κριστιάνο, «σκότωσε» την Σκωτία, μένουν άλλα 999! (video)

Ο δρόμος προς τα… 1000 συνεχίζεται: Απίθανος Κριστιάνο, «σκότωσε» την Σκωτία, μένουν άλλα 999! (video)

Τι να πρωτοπεί κανείς και για τους δύο…  Συνεχίζουν ακατάπαυστα να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους, χωρίς να έχουν να αποδείξουν το παραμικρό. Μόλις αποσυρθούν όλα θα είναι αλλιώς. Διαφορετικά. Μέχρι τότε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λούκα Μόντριτς θα ηγούνται των χωρών τους και θα γιγαντώνουν κι άλλο τον απλησίαστο μύθο τους.

Δύο νίκες από τα φαβορί. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Nations League, δημιουργούν νέες συνθήκες και αφήνουν τα πάντα ανοιχτά για τους αγώνες του Οκτώβρη. Η Κροατία πήρε το τρίποντο κόντρα στην Πολωνία και «ρέφαρε» το χαμένο έδαφος εξ αιτίας του ρεκόρ του Κριστιάνο την ήττα της πρεμιέρας στη Λισαβώνα με το πρώτο γκολ – φάουλ του Λούκα Μόντριτς (52΄), έπειτα από 3 χρόνια!  

Στην Ιβηρική υπήρξε δράμα για γερά νεύρα, καθώς η Σκωτία παραλίγο να κατακτήσει βαθμό για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχείς ανεπιτυχείς επισκέψεις. Το γκολ του Μακτόμινει στο 7΄ μετέτρεψε, όσο περνούσε η ώρα, σε δισεπίλυτο γρίφο την άμυνα για τους Πορτογάλους, οι οποίοι ανακουφισμένοι είδαν τον Ρονάλντο να μεγαλώνει ξανά το ρεκόρ του, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο 2-1 με προβολή στο 88΄  και να τα έχει πλέον... 901!. Ο Μπρούνο Φερνάντες είχε ισοφαρίσει λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας (54΄), δίνοντας το έναυσμα για τη νίκη σ΄ ένα κατά τα άλλα αγχωτικό βράδυ.

 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0