Football Talk

Ο Μόντριτς σκόραρε με τον πιο… ασυνήθιστο τρόπο για αυτόν: Φάουλ με την Κροατία και απόλυτη αποθέωση! (video)

Ο Μόντριτς σκόραρε με τον πιο… ασυνήθιστο τρόπο για αυτόν: Φάουλ με την Κροατία και απόλυτη αποθέωση! (video)

Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην ιστορία. Μπορεί να… μαγεύει το πλήθος με τα κόλπα του κάθε φορά που η μπάλα φτάνει στα πόδια του. Σίγουρα, θα λείψει από τα γήπεδα όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Όμως, ο Κροάτης διεθνής σπάνια σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Κι όμως ο Λούκα Μόντριτς δε συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα από φάουλ. Μάλιστα, το τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Πολωνία στο Nations League είναι το δεύτερο με την εθνική και μόλις το τέταρτο στην καριέρα του!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο 38χρονος μέσος πανηγύρισε γκολ από δική του εκτέλεση φάουλ με την εθνική ομάδα της χώρας του. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2021, στο ματς με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ο Μόντριτς ισοφάρισε με απευθείας σουτ από στημένη φάση στο 71΄. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που το πέτυχε με την εθνική Κροατίας.

Σε επίπεδο συλλόγων έχει σκοράρει δύο φορές με αυτόν τον τρόπο. Και οι δύο ήταν το 2007, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεπ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0