Football Talk

Αν ισχύει η συμφωνία Πιερό – ΑΕΚ, ο παίκτης αποδέχθηκε κάτι που έχει κάνει μόνο μία φορά στην καριέρα του!

Αν ισχύει η συμφωνία Πιερό – ΑΕΚ, ο παίκτης αποδέχθηκε κάτι που έχει κάνει μόνο μία φορά στην καριέρα του!

Για συμφωνία Πιερό – ΑΕΚ και Μακάμπι Χάιφα κάνουν λόγο τα ελληνικά μέσα, με την «Ένωση» να πετυχαίνει κάτι που μόνο η Γκινγκάμπ είχε κάνει πράξη!

Η ΑΕΚ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρει από την Τσέλσι τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, ωστόσο η περίπτωσή του ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη και εκ των πραγμάτων ενεργοποιήθηκαν εναλλακτικές περιπτώσεις.

Από τη στιγμή λοιπόν, που δεν προχώρησε η υπόθεση του 21χρονου Ιβοριανού, η ελληνική ομάδα στράφηκε στον Φραντζί Πιερό. Και αν ισχύουν όσα γράφονται, η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τη Μακάμπι Χάιφα, και πρότεινε στον Πιερό τριετές συμβόλαιο.

Πού είναι το περίεργο, σε όλη αυτή την ιστορία; Έγκειται στο γεγονός πως ο Πιερό, δεν μένει στις ομάδες του γενικώς, περισσότερα από δύο χρόνια. Και αν κοιτάξει κανείς την καριέρα του προσεκτικά, το παρατηρεί.

Στα δύο χρόνια άλλωστε, αποχωρεί και τώρα από τη Μακάμπι Χάιφα. Μόλις μία φορά έχει μείνει στο ίδιο club για μία τριετία. Ο λόγος για την Γκινγκάμπ, στη Γαλλία, όπου κατέγραψε 78 συμμετοχές και σκόραρε 28 φορές.

Λέτε λοιπόν να παραμείνει στην «Ένωση» και να τηρήσει την τριετία του; Αν το κάνει, ενδεχομένως να λογίζεται και ως επιτυχία. Διότι θα έχει συμπληρώσει τουλάχιστον τα… 32 του χρόνια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0