Football Talk

«Σάλος» στην Αργεντινή: Ο πρόεδρος της Τάγερες κατηγορείται ότι απείλησε με όπλο τον διαιτητή!

«Σάλος» στην Αργεντινή: Ο πρόεδρος της Τάγερες κατηγορείται ότι απείλησε με όπλο τον διαιτητή!

Ο πρόεδρος της Τάγερες, Αντρέ Φάσι, κατηγορείται πως απείλησε με όπλο τους διαιτητές του αγώνα Κυπέλλου Αργεντινής κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στη φάση των «16» του θεσμού.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Τάγερες, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αργεντινής που έστειλε τους γηπεδούχους στους «8» στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 8-7, αποδείχθηκε επεισοδιακό. Η Τάγερες έχει παράπονα για τη διαιτησία, για το γκολ της Μπόκα που σημείωσε ο Αγκουΐρε, το οποίο όπως τόνισαν δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς νωρίτερα η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η απόφαση που πήρε ο διαιτητής να μετρήσει το γκολ, έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της Τάγερες, ο οποίος, αφού τον έβρισε στη συνέχεια κατηγορείται πως στο φινάλε του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με την προσωπική του ασφάλεια και τους απείλησε με όπλο.

Από τη μεριά του ο Φάσι, υποστήριξε πως ο διαιτητής του επιτέθηκε πρώτος με γροθιές, ενώ δήλωσε ότι κλώτσησε και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ούγκο Γκάτι.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0