Football Talk

«Το δίπτυχο της επιτυχίας είναι ξανά εδώ!»: Ιωαννίδης και Γιοβάνοβιτς θυμήθηκαν τα... παλιά και δήλωσαν έτοιμοι για το vol. 2! (video)

«Το δίπτυχο της επιτυχίας είναι ξανά εδώ!»: Ιωαννίδης και Γιοβάνοβιτς θυμήθηκαν τα... παλιά και δήλωσαν έτοιμοι για το vol. 2! (video)

Επιτυχημένο ήταν το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας, για το UEFA Nations League, αφού κέρδισε με 3-0 τη Φινλαδνία (07/09). Φυσικά, o απόλυτος πρωταγωνιστής της «γαλανόλευκης» ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, που σκόραρε δύο φορές και έκανε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να… χαμογελά!

Η Ελλάδα τα κατάφερε και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της, στο UEFA Nations League, στον πρώτο αγώνα της «εποχής» Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, που εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, για τη Φινλανδία! Ο 24χρονος επιθετικός, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το δείξει για ακόμα μία φορά, σε έναν αγώνα που συναντήθηκε με έναν παλιό του γνώριμο!  

Φυσικά, αναφερόμαστε στον προπονητή του, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς όλοι θυμούνται την κοινή τους πορεία στον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» έχει γράψει τρομερά στατιστικά, όσο ήταν υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού!  

Συγκεκριμένα, οι δύο τους έχουν συνεργαστεί σε 102 αγώνες, μαζί με τον χθεσινό (07/09, 3-0), με τον Έλληνα διεθνή να έχει σκοράρει 29 φορές και να έχει μοιράσει και 15 ασίστ!

Νούμερα «ρεκόρ» σε κάθε στατιστική κατηγορία! Ας μην ξεχνάμε, πως εκτός από τις ατομικές τους διακρίσεις συνεργάστηκαν άψογα σε ό,τι αφορά και την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας (2022) και φτάνοντας μία… ανάσα από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Πλέον οι δύο τους, θα τα λένε πιο συχνά για χάρη της Εθνικής ομάδας και θα προσπαθήσουν να δίνουν τα μέγιστα, για να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς της χώρας μας. Πάντως, το πρώτο τους συναπάντημα, μετά την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ήταν άκρως θετικό και υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια!

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0