Football Talk

Κάποτε το ονειρευόταν, τώρα το… αρνήθηκε: Ο λόγος που ο Ράις δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο της Αγγλίας! (video)

Κάποτε το ονειρευόταν, τώρα το… αρνήθηκε: Ο λόγος που ο Ράις δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο της Αγγλίας! (video)

Ο Ντέκλαν Ράις εξήγησε σε δηλώσεις του τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας, από τον Χάρι Κέιν, κατά τη διάρκεια της νίκης των «Τριών Λιονταριών», επί της Ιρλανδίας

Ο Χάρι Κέιν αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό της νίκης της Αγγλίας, επί της Ιρλανδίας με 2-0 και απευθύνθηκε στον Ντέκλαν Ράις, για να αναλάβει το ρόλο του αρχηγού της ομάδας. Ωστόσο, ο μέσος της Άρσεναλ δεν δέχθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο, προτρέποντας τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου να το δώσει στον Τζον Στόουνς, λόγω της παλαιότητάς του στην ομάδα. 

Ο 25χρονος με καταγωγή από την Ιρλανδία, είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της εθνικής ελπίδων της χώρας και σε δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει κάποια στιγμή αρχηγός της εθνικής ανδών. Αυτό όμως δε συνέβη, αφού ο Ράις επέλεξε να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας στο μέλλον και στον χθεσινό αγώνα αρκετά βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του. 



Ο μέσος της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα εξήγησε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε το περιβραχιόνιο από τον Χάρι Κέιν

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Χάρι προσπάθησε να μου δώσει το περιβραχιόνιο, αλλά προφανώς ο Στόουνς είναι μάλλον πιο παλιός και πιο έμπειρος από εμένα. Απλά είπα στον Χάρι ότι ο Τζον το αξίζει περισσότερο από εμένα, οπότε είπα να το δώσει στον Τζον και αυτό ήταν όλο. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγαλύτερο θέμα. Νομίζω ότι ο Τζον είναι ένας από τους πιο παλιούς και συνήθως είναι αρχηγός όταν δεν παίζει ο Χάρι, οπότε νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση».

Στη συνέχεια εξήγησε και γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση, λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν αρκετές έντονες αποδοκιμασίες για εμένα και τον Γκρίλις. Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να πανηγυρίσω το γκολ που σημείωσα. Και αυτό γιατί έχω ρίζες από εκεί. Η γιαγιά μου και ο παππούς μου δεν είναι πια στη ζωή, όμως, ήταν από εκεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0