Football Talk

«Έφυγε, ξαναγύρισε και σκόραρε για πρώτη φορά!»: Ο Κουλιεράκης πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με την Εθνική!

«Έφυγε, ξαναγύρισε και σκόραρε για πρώτη φορά!»: Ο Κουλιεράκης πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με την Εθνική!
Πριν από είκοσι περίπου μέρες έκλαιγε για τον πικρό αποκλεισμό στην Τούμπα από τη Μάλμε και αργότερα αποχώρησε κύριος, έχοντας συνεισφέρει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πλέον είναι κάτοικος Γερμανίας και παίκτης Βόλφσμπουργκ, αλλά φρόντισε να κάνει ιδιαίτερη την πρώτη επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού συνοδεύεται με το παρθενικό του γκολ με το εθνόσημο κόντρα στη Φινλανδία

Η Εθνική δεν «μαγεύει» με την εμφάνισή της, ωστόσο το 2-0 ως σκορ ημιχρόνου σαφώς κάνει τη βραδιά ως ένα βαθμό θετική. Εκτός της απόδοσης και του καθαρά τεχνικού σκέλους, τα… σημάδια είναι μαζί μας και η πρώτη αυτή αναμέτρηση του νέου κεφαλαίου με τον Ίβαν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι χαρακτηρίζεται από ενδιαφέροντα στοιχεία.

Αυτό το οποίο περισσότερο… εξιτάρει είναι πως η σημειολογία αφορά στα δύο τέρματα των διεθνών μας.  Το ένστικτο του επιθετικού στάθηκε η αιτία να γράψουμε για το 1-0 στο 23΄και την επανασύνδεση του Σέρβου με τον Ιωαννίδη, ύστερα από την συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό από τον περασμένο Δεκέμβρη και ην απόλυση του πρώτου.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το 2-0 έχει κι αυτό τη δική του ιστορία. Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, στο 37΄, το γύρισμα του Κώστα Τσιμίκα (συνεργάστηκε αρχικά με τον σκόρερ Ιωαννίδη) γίνεται ασίστ για τον Κώνσταντίνο Κουλιεράκη, μετά την προβολή του Κρητικού αμυντικού στο ύψος της μικρής περιοχής. Η ιδιαιτερότητα της στιγμής; Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη «γαλανόλευκη» στην έβδομη συμμετοχή του, αλλά στην πρώτη του μόλις, ύστερα από την μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0