Football Talk

Περίπατος ενός ημιχρόνου και θετικό ξεκίνημα στο Nations League για την Αγγλία!

Περίπατος ενός ημιχρόνου και θετικό ξεκίνημα στο Nations League για την Αγγλία!

Με τους Ράις και Γκρίλις να σέβονται, αλλά και παράλληλα ν’ αφήνουν στην άκρη το παρελθόν τους με την Ιρλανδία, η Αγγλία του Λι Κάρσλεϊ κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δυο όμορφα τέρματα, να φτάσει στο 2-0 στο Aviva Stadium του Δουβλίνου και να κάνει θετικό ξεκίνημα στη League B του Nations League.  

Αν μη τι άλλο, η Αγγλία εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Δουβλίνο. Παρά το εχθρικό κλίμα από τους Ιρλανδούς και τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους διεθνείς που είχαν φορέσει στο παρελθόν την πράσινη φανέλα, τα «τρία λιοντάρια» ήταν επιβλητικά. Με πρώτη σκέψη να πηγαίνει πάντοτε η μπάλα μπροστά, με πρωτοβουλία, με κατοχή μπάλας και με επιθυμία για πρέσινγκ αμέσως μόλις χανόταν η μπάλα, οι παίκτες του Κάρσλεϊ φρόντισαν για τη νίκη από νωρίς.

Στο 11ο λεπτό ο Ράις με πανέμορφο δεξί τελείωμα στην αριστερή γωνία του Κέλεχερ και στο 26ο λεπτό το χαμηλό πλασέ του Γκρίλις στην απέναντι πλευρά, έπειτα από ασίστ του προηγούμενου σκόρερ και μετά από φοβερή συνεργασία με τους Μέινου και Σάκα, έγινε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους στο Aviva Stadium. Το δεύτερο μέρος έριξε πολύ το ρυθμό, πράγμα που ευνόησε τους παίκτες του Κάρσλεϊ, αλλά η Ιρλανδία εμφάνισε σημάδια αντίδρασης και πάλης για να ξαναμπεί στο ματς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κράτησαν περισσότερο την μπάλα, αλλά τελικά όλα είχαν κριθεί από τα δυο τέρματα των Ράις και Γκρίλις από νωρίς… Ντεμπούτο για την αγγλική ομάδα έκανε ο Γκιμπς - Γουάιτ, ενώ, οι Μπόουεν και Σάκα έχασαν ευκαιρίες στο φινάλε με τον Κέλεχερ να τους αρνείται το γκολ. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0