Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Επιβλητική πρόκριση για Κηφισιά – Ιστορική συμμετοχή o Διαγόρας Ραχών!

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Επιβλητική πρόκριση για Κηφισιά – Ιστορική συμμετοχή o Διαγόρας Ραχών!

Έναν ιστορικό αγώνα περιελάμβανε η πρώτη μέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (07/09-08/09), καθώς η Κηφισιά συνέτριψε στην Ικαρία με το διαστημικό 14-0 τον τοπικό Διαγόρα Ραχών, ο οποίος κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματική διοργάνωση ως ερασιτεχνική ομάδα.

Διαγόρας Ραχών Ικαρίας Κηφισιά ήταν ένα εκ των ζευγαριών τα οποία εγκαινίασαν νωρίτερα σήμερα το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για τη δεύτερη φάση του στο διήμερο (07/09-08/09) στο οποίο απουσιάζουν οι διασυλλογικές αναμετρήσεις, λόγω του Nations League.

Όλα καλά μέχρι εδώ γιατί υπό… normal συνθήκες, η είδηση είναι μόνο η πρώτη ιστορική συμμετοχή του ερασιτέχνη γηπεδούχου σε επίσημη εντός συνόρων διοργάνωση. Το… ζουμί βρίσκεται επίσης στο αποτέλεσμα της, χαρίζοντας στην αναμέτρηση αυτή περίοπτη θέση στα… κιτάπια μας, όχι μόνο του θεσμού, αλλά και του ποδοσφαίρου μας: Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο δεν… παρασύρθηκε από τον ρομαντισμό του κατορθώματος των κυπελλούχων του Νομού Σάμου και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 14-0 (!), προκρινόμενη στην επόμενη φάση.

Ήδη από το 17΄ το σκορ ήταν 5-0 με το γκολ του Μαζουλουξή· προηγήθηκε το εντυπωσιακό καρέ του Μανάλη (2΄, 6΄, 13΄, 15΄) και… αποφάσισε να σταματήσει για το πρώτο ημίχρονο στο 8-0! Υπήρξε ξανά καταιγιστική στην επανάληψη, αφού σε διάστημα 11 λεπτών (47΄ - 58΄) σκόραρε άλλες πέντε φορές – τις τρεις ανά δίλεπτο – με τους Παντελίδη (47΄, 58΄), Σόουζα (51΄), Μίλερ (53’) και Ζόνιο (57΄), με τον Κυριόπουλο να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα στο 67΄.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας (07/09)

1. Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή = 1-4 παρ. (1-1 κ.δ.)

2. Κόρινθος - Διαγόρας Ρόδου = 4-5 πέν. (0-0 κ.δ. και παρ.)

3. Δόξα Βώλακα - Καβάλα = 2-4

4. Θύελλα Κατσικά - ΑΕΛ = 0-3

5. Διαγόρας Ραχών Ικαρίας - Κηφισιά =0-14



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0