Football Talk

Δεν το... κουνάει από την Μπαρτσελόνα η Μπονμάτι: «Απορρίπτει την Τσέλσι και γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια!» 

Δεν το... κουνάει από την Μπαρτσελόνα η Μπονμάτι: «Απορρίπτει την Τσέλσι και γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια!» 

Η Αϊτάνα Μπονμάτι αν και είχε μία αρκετά δελεαστική πρόταση από την Τσέλσι, προτίμησε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα την κάνει την πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια σε όλο τον κόσμο!

Η Αϊτάνα Μπονμάτι απολαμβάνει τη ζωή της στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που θα την κάνει την πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο!

Και όλα αυτά, την ώρα που η Τσέλσι καραδοκούσε στη γωνία, δελεάζοντας την Ισπανίδα με πρόταση 11 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, η 26χρονη όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να δίνει μοναδικές παραστάσεις φορώντας τα χρώματα των Καταλανών, με τους οποίους, έχει καταφέρει να γράψει τη δική της ιστορίας.

Να υπενθυμίσουμε, πως την περισνή σεζόν η Μπονμάτι είχε την τιμή να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, εξαργυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική της χρονιά, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0