Football Talk

«Κι όμως, είναι ακόμη εδώ!»: Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Φορτούνης μένουν… για πάντα Καραϊσκάκη!

«Κι όμως, είναι ακόμη εδώ!»: Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Φορτούνης μένουν… για πάντα Καραϊσκάκη!

Έγραψαν τη δική τους ιστορία και ταυτόχρονα μαζί της αυτή του συλλόγου και άλλαξαν τη δική του. Αναμφίβολα δεν θα ξεχαστούν, παρά το ότι πλέον κανείς εκ των δύο… μένει εδώ. Γι΄ αυτό ακριβώς, απ΄ την άλλη, θα τους θυμόμαστε για ό, τι πέτυχαν. Πλέον θα τους… βλέπουμε κιόλας, αφού Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης απέκτησαν τη δική τους ζωγραφιά στον τοίχο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».   

Τρία ονόματα, τρία διαφορετικά κεφάλαια του ίδιου βιβλίου. Ματιέ ΒαλμπουενάΚώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί από φέτος θα απουσιάζουν με τη φυσική τους παρουσία από το Φάληρο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, η κληρονομιά τους όμως θα είναι ζωντανή πάντα. Μαζί τους δύο άλλοι παλιότεροι θρύλοι προστίθενται, οι Νίκος Αναστόπουλος και Αλέκος Αλεξανδρής.

Όπως ακριβώς και η μορφή τους, η οποία πλέον θα ομορφαίνει το εσωτερικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως κάνει ανέκαθεν ο Ολυμπιακός για τις κορυφαίες προσωπικότητες και στιγμές του, όπως δηλαδή συνέβη το καλοκαίρι νωρίτερα με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0