Football Talk

Πέντε μέρες μένουν στη Super League 2 και το ρεκόρ του Ηρακλή δεν θα «σπάσει» ούτε φέτος!

Πέντε μέρες μένουν στη Super League 2 και το ρεκόρ του Ηρακλή δεν θα «σπάσει» ούτε φέτος!

Ούτε φέτος. Ούτε τώρα. Ξανά «όχι». Ο Ηρακλής έβαλε μάλλον πολύ ψηλά τον πήχη πριν από 32 χρόνια. Και θα αργήσει πολύ μία ομάδα να του… πάρει το απόλυτο ρεκόρ μεταγραφής, στην 2η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται η Super League 2. Το βλέπεις, το διακρίνεις, το «αφουγκράζεσαι» στην ατμόσφαιρα.

Όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει. Να δούμε πώς θα είναι φέτος ο Ηρακλής, να δούμε αν η Λάρισα θα κάνει το βήμα παραπάνω, να αντιληφθούμε αν η Καλαμάτα είναι έτοιμη για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχουν γίνει κινήσεις, αξιόλογες μάλιστα, από την πλειοψηφία των ομάδων. Και μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, σε 16 ημέρες από τώρα. Μένουν όμως, περίπου… 100 ώρες και κάτι, για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Και όπως όλα δείχνουν, το απόλυτο ρεκόρ μεταγραφής στην κατηγορία, δεν θα καταρριφθεί ούτε φέτος! Το έχει ο Ηρακλής και δεν έχει καν λάβει χώρα στον 21ο αιώνα. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Πως οι Θεσσαλονικείς, τη σεζόν 1991-92, βρίσκονταν στην 1η κατηγορία και είχαν εντάξει στην ομάδα τους τον Αλβανό, Σοκόλ Κούστα. Τον είχε πληρώσει μάλιστα δύο εκατομμύρια, με τον Κούστα να φορά τα «μπλε» για δύο σεζόν και να καταγράφει 36 συμμετοχές και δύο γκολ.

Τα χρόνια πέρασαν, βρισκόμαστε εν έτει 2024, αλλά το ρεκόρ δεν έχει «σπάσει», από τις ομάδες που αγωνίζονται... σήμερα στην 2η κατηγορία. Και για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καν ομάδα που βρίσκεται τώρα στην 2η κατηγορία και έχει ξοδέψει για μεταγραφή πάνω από ένα εκατομμύριο. Μπορεί να γίνει αυτό στις εναπομείναντες ώρες; Οψόμεθα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0