Football Talk

«Χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Τάισον! 

«Χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Τάισον! 

Ο Τάισον, ο οποίος, δεν είχε αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμού, φαίνεται πως ανεβάζει ρυθμούς, μιας και έβγαλε μέρος από την προπόνηση της ομάδας και… σκόρπισε χαμόγελα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ευχάριστα νέα είχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ (06/09), μιας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Τάιοσν να βγάζει ένα μέρος αυτής, όπως ενημέρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Βραζιλιάνος είχε απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, λόγω τραυματισμού και μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η αποκατάσταση του Μπράντον Τόμας βρίσκεται πιο πίσω, καθώς συνέχισε την θεραπεία του και ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:  

«Το αρχικό πρόγραμμα της Παρασκευής προέβλεπε διπλή προπόνηση, όμως οι άγριες διαθέσεις του τεχνικού επιτελείου και οι απαιτητικοί ρυθμοί της πρωινής προπόνησης, οδήγησαν στο να δωθεί μισό ρεπό στους παίκτες του Δικεφάλου. 
 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με 4 vs 4 σε υψηλή ένταση, σιρκουί με εμπόδια, και δουλειά πάνω στην τακτική. Τέλος η μέρα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης. 
 
Ο Τάισον συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπράντον συνέχισε τη θεραπεία και δούλεψε ατομικά. 
 
Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (07.09) στις 09:30, στη Νέα Μεσημβρία». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0