Football Talk

«Τώρα είμαι απλά ένας οπαδός»: Το συγκινητικό «αντίο» του Ντι Μαρία από την εθνική Αργεντινής! (video) 

«Τώρα είμαι απλά ένας οπαδός»: Το συγκινητικό «αντίο» του Ντι Μαρία από την εθνική Αργεντινής! (video) 

Στιγμές συγκίνησης έζησε ο Άνχελ Ντι Μαρία στην αναμέτρηση της Αργεντινής απέναντι στη Χιλή (06/09, 3-0), αφού πριν την έναρξή της είπε και επίσημα «αντίο», μετά από 16 χρόνια που αγωνιζόταν με το εθνόσημο στο στήθος! 

Ο αγώνας της Αργεντινής απέναντι στη Χιλή (06/09, 3-0), μπορεί να μην είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς την έκβασή του, αλλά θα έχει για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Άχνελ Ντι Μαρία.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα έζησε μοναδικές στιγμές, μιας και πριν την έναρξη της αναμέτρησης είπε επίσημα «αντίο» αναγκάζοντας όλο το «Μουμομεντάλ» να… σηκωθεί στο πόδι.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, αφού αγωνιζόταν για 16 χρόνια με τα χρώματα της πατρίδας του, με πιο σημαντική διάκριση την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.  

Ο ίδιος όταν ήρθε η ώρα να πει τα τελευταία λόγια δήλωσε: «Έχω πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι απλά ένας ακόμη οπαδός. Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω». 

Ο Λιονέλ Μέσι που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο, δεν έχασε αυτή τη μεγάλη στιγμή και δήλωσε «παρών», αφού στις οθόνες του γηπέδου «αποχαιρέτησε» και αυτός τον πολύ καλό του φίλο και χρόνια συμπαίκτη του στην «Αλμπισελέστε»

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά για σένα. Σου εύχομαι να απολαύσετε αυτή τη βραδιά, με την οικογένειά σου, τους αγαπημένους σου. Το αξίζεις όλο αυτό για όσα μας χάρισες. Σε προσωπικό επίπεδο Είπαμε ο ένας στον άλλον όλα όσα είχαμε να πούμε. Ήμασταν τυχεροί να μοιραστούμε μια χρονιά μαζί θα μου λείψεις πολύ», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι.

Δείτε το βίντεο με τον «αποχαιρετισμό» του Λιονέλ Μέσι στον Άνχελ Ντι Μαρία:  

Δείτε το τελευταίο «αντίο» του Άνχελ Ντι Μαρία από την Αργεντινή:   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0