Football Talk

Nations League, 4ος όμιλος: Δεν εντυπωσίασε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, πρώτη του γκρουπ η Δανία! (video)

Nations League, 4ος όμιλος: Δεν εντυπωσίασε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, πρώτη του γκρουπ η Δανία! (video)

Η πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Nations League ολοκληρώθηκε και από τις τέσσερις ομάδες μόνο η Δανία κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στην Ελβετία (2-0), η οποία ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες! Το ενδιαφέρον, όμως, τράβηξε η αναμέτρηση της Σερβίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, που έληξε στη «λευκή» ισοπαλία.

 

 

 

Πονοκέφαλο προκάλεσε η σημερινή αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σερβία στον Λούις ντε λα Φουέντε, που σίγουρα δεν περίμενε αυτή την κατάληξη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν τους βαθμούς για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Παρά την πίεση που ασκούσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στους γηπεδούχους, δε μπόρεσαν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Ελβετία (08/09). 

Στη δεύτερη αναμέτρηση του 4ου ομίλου, η Δανία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 82΄, παρά το γεγονός ότι η Ελβετία έπαιζε με 10 παίκτες από το 50΄μετά την αποβολή του Ελβεντί. Η λύση ήρθε από τον πάγκο με τον Ντόργκου , που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Και ενώ έμοιαζαν όλα να έχουν κριθεί, έρχεται η αποβολή του αρχηγού Τσάκα στο 87΄, μετά από δεύτερη κίτρινη, που έδωσε το χώρο και τη βοήθεια στον Χόιμπιεργκ, να διαμορφώσει και το τελικό 2-0.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0