Football Talk

Πρέπει να ανησυχεί η ΑΕΚ; Επαφές της Φλαμένγκο με τον Μαρσιάλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!  

Πρέπει να ανησυχεί η ΑΕΚ; Επαφές της Φλαμένγκο με τον Μαρσιάλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!  

Η ΑΕΚ έχει βγει δυνατά στην αγορά για τη μεταγραφή ενός κεντρικού επιθετικού. Ένα από τα ονόματα που έχει «συνδεθεί», είναι αυτό του Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επικοινώνησε με τη Φλαμένγκο.

 

Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει «συνδεθεί» με το όνομα του Άντονι Μαρσιάλ, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει ελεύθερος στην αγορά, μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 28χρονος επικοινώνησε με τη Φλαμένγκο για το ενδεχόμενο της απόκτησής του. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει ακόμα και εξετάζει τις επιλογές του.

Πρέπει να ανησυχεί η ΑΕΚ; Πολύ πιθανό να το μάθουμε σύντομα, καθώς αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο: 

«Η Φλαμένγκο ήρθε σε επαφή με τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ, μεταξύ των βασικών επιλογών για την αντικατάσταση του Πέδρο. Μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου, ο Μαρσιάλ προσεγγίστηκε ενώ εξετάζει αρκετές επιλογές για το μέλλον του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0