Football Talk

«Μία ομάδα από την Ελλάδα και την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον Κορέα!» 

«Μία ομάδα από την Ελλάδα και την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον Κορέα!» 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Ίντερ είναι θετική σε μία ενδεχόμενη πώληση του Χοακίν Κορέα, με μία ελληνική και μία τουρκική ομάδα να ενδιαφέρονται για τον Αργεντίνο.

Ο Παναθηναϊκός εχτές (04/09) το βράδυ έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή του λίστα, για τους αγώνες που θα δώσει στο League Phase του Europa Conference League.

Ωστόσο, αυτό δεν τον αποτρέπει από την αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή, μιας και μπορεί να αποκτήσει όποιον δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ένα όνομα που έχουν… συνδεθεί οι «πράσινοι» τις τελευταίες ώρες είναι αυτό το Χοακίν Κορέα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, να αναφέρει πως μία ελληνική ομάδα και μία τουρκική ενδιαφέρονται για τον Αργεντίνο, χωρίς να αναφέρει ποιες είναι αυτές.

Μένει να φανεί αν εννοεί τον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα της Stoiximan Super League, που θέλει να κάνει δικό της τον 30χρονο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικολό Σκίρα:  

«Ένας ελληνικός και ένας τουρκικός σύλλογος έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χοακίν Κορέα τις τελευταίες 48 ώρες. 

Το συμβόλαιο του Τούκου με την Ίντερ λήγει το 2025 και λαμβάνει 3,6 εκατομμύρια ευρώ την σεζόν. Οι νερατζούρι έχουν ανοίξει την πόρτα για την πώλησή του. Ο Αργεντινός το σκέφτεται». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0