Football Talk

«Στο καλό και... εις το επανιδείν!»: Δανεικός επισήμως ο Οσίμεν στη Γαλατά και του χρόνου πάλι Νάπολι!

«Στο καλό και... εις το επανιδείν!»: Δανεικός επισήμως ο Οσίμεν στη Γαλατά και του χρόνου πάλι Νάπολι!

Ο Βίκτορ Όσιμεν παρουσιάστηκε από τη Γαλατασαράι και γίνεται κάτοικος Τουρκίας για τον επόμενο έναν χρόνο και… μόνο, αφού θα είναι απλώς δανεικός δίχως δυνατότητα ενδεχόμενης αγοράς.

Εφτά χρόνια καριέρας, έξι χώρες, ισάριθμες ομάδες. Το ποδοσφαιρικό δρομολόγιο ανά την Ευρώπη συνεχίζεται για τον Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος στα 25 χρόνια (29/12/1998) θα βρεθεί στην Τουρκία και στην Γαλατασαράι, υπό τις οδηγίες του Οκάν Μπουρούκ.

Παρά την αραβική… σφήνα και τη στενή διεκδίκηση της Αλ Αχλί – ενδιαφέρθηκε και η Τσέλσιο Νιγηριανός σέντερ φορ θα αντιμετωπίσει τελικά… τον ΠΑΟΚ στο League Stage του Europa League, μέχρι να… μετακομίσει ξανά στη Νάπολι, μιας και η μετακίνησή του συμβαίνει υπό το καθεστώς του μονοετούς δανεισμού. Διάρκεια σύντομη, αλλά κερδοφόρα (6 εκατομμύρια) και με πολύ καλό… promo, το βίντεο της παρουσίασης.



Μόνο στον ιταλικό Νότο «στέριωσε», τέσσερα χρόνια έμεινε από το 2020 όταν και έφτασε από τη Λιλ έναντι 77,50 εκατομμύρια· σ΄ όλες τις άλλες ομάδες έχει μείνει μόνο για έναν χρόνο. Από τη Νιγηρία και τους Strikers ξεκίνησε, πήγε Βόλφσμπουργκ και Σαρλερουά, στη Γαλλία και τη Λιλ πρωτοασκούστηκε, στη Νάπολι καθιερώθηκε και έγινε πρωταθλητής.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0