Football Talk

O Παναθηναϊκός «συνδέεται» με τον πιο άτυχο Αργεντίνο: Ο τραυματισμός του Κορέα, που του στέρησε το Παγκόσμιο Κύπελλο!

O Παναθηναϊκός «συνδέεται» με τον πιο άτυχο Αργεντίνο: Ο τραυματισμός του Κορέα, που του στέρησε το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία, πως ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί θα κινηθεί για ακόμα μία «βόμβα» με τον Χοακίν Κορέα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο Αργεντίνος που είχε «συνδεθεί» και με την ΑΕΚ, αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς ένας τραυματισμός του στέρησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί, ανακοινώνοντας την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, υπάρχει έντονη κινητικότητα στους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα μία μεταγραφή «βόμβα», που σκοπό θα έχει την ενίσχυση του ρόστερ.  

Τι τελευταίες ώρες ένα όνομα που «παίζει» δυνατά είναι αυτό του Χοακίν Κορέα, που για μεγάλο χρονικό είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται χρόνια στα μεγάλα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου, καθώς εκτός από την Ίντερ έχει αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ωστόσο, αν και είχε κληθεί στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, δεν μπόρεσε να χαρεί τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.  

Και όλα αυτά, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αφού μόλις πέντε μέρες πριν το μεγάλο γεγονός τέθηκε νοκ-άουτ και τη θέση του πήρε ο Τιάγκο Αλμάντα.  

Μπορεί η απουσία του να του προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια, αλλά έζησε από κοντά τον τελικό απέναντι στη Γαλλία, βλέποντας την Αργεντινή να σηκώνει το τρόπαιο μετά 36 χρόνια, μιας και βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες τους.  

Μένει να φανεί, αν ο Παναθηναϊκός θα πάει για το «μπαμ», με τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2022! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα γνωρίζουμε σύντομα την απάντηση, αφού η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή της λίστα για τους αγώνες στο League Phase του Europa Conference League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0