Football Talk

«Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι!»: Όταν ο Ουναχί του Παναθηναϊκού, άφησε… άφωνο τον Λουίς Ενρίκε! (video) 

«Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι!»: Όταν ο Ουναχί του Παναθηναϊκού, άφησε… άφωνο τον Λουίς Ενρίκε! (video) 

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αζεντίν Ουναχί, μιας και βρίσκεται στην Αθήνα, για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Όλοι τον θυμόμαστε από τις εμφανίσεις του στον Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όταν «μάγεψε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και άφησε… άφωνο τον Λουίς Ενρίκε!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αζεντίν Ουναχί, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα προβλέπει μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς κοντά στα 11.5 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός «συστήθηκε» στο ποδοσφαιρικό κοινό στο Μουντιάλ του 2022, όταν με τις εμφανίσεις του «μάγεψε» όσους τον παρακολουθούσαν, στην εκπληκτική πορεία του Μαρόκου, που κατετάγη τέταρτο.

Φυσικά, μέχρι να φτάσει στα ημιτελικά χρειάστηκε να αποκλείσει «μεγαθήρια», μιας και στους «16» άφησε εκτός την Ισπανία και στα προημιτελικά την Πορτογαλία.

Τότε ήταν και που ένας «θρύλος» του αθλήματος έμεινε… άφωνος με τις ικανότητες του 24χρονου ποδοσφαιριστή, που έφερε στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός.

Ο Λουίς Ενρίκε, αν και απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ισπανίας, στο τέλος του αγώνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον νέο παίκτη των «πρασίνων» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θεέ μου από που ήρθε αυτό το παιδί!» 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε για τον Αζεντίν Ουναχί:  

«Με εξέπληξε ευχάριστα το νούμερο 8. Θεέ μου από που ήρθε αυτό το αγόρι. Δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του συγγνώμη. Έπαιξε πολύ καλά. Οι Ασράφ (σ.σ. Χακίμι) και ο Ζίγιεχ ήταν οι προφανείς, ξέραμε τον Εν-Νασίρι, ξέραμε και τον Άμραμπατ επίσης... Αυτό το αγόρι όμως δεν σταμάτησε να τρέχει. Το συζητήσαμε με το σταφ της ομάδας. Ήταν καταπληκτικός» 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0