Football Talk

«Ανάμεσα σε Ποτσετίνο, Πότερ και Τούχελ ξεχωρίζει τον... Μεντιλίμπαρ»: Τα λόγια του Κουκουρέγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού!

«Ανάμεσα σε Ποτσετίνο, Πότερ και Τούχελ ξεχωρίζει τον... Μεντιλίμπαρ»: Τα λόγια του Κουκουρέγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού!

Ο Μαρκ Κουκουρέγια σε συνέντευξή του σε Μέσο της χώρας του, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που είχε στην εξέλιξή του κατά την κοινή τους θητεία στην Εϊμπάρ.

Αναμφίβολα τέτοιου είδους έπαινοι αποτελούν μια όμορφη απόδειξη για την ικανότητα των προπονητών να διαμορφώνουν αγωνιστικά (όχι μόνο ενίοτε) τους παίκτες τους. Φέρνουν στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις και είναι παράσημο ξεχωριστό στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες η καριέρα του εκάστοτε ποδοσφαιριστή… εκτοξεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παραλήπτης… αγάπης και αναγνώρισης από ένα τέτοιο πρόσωπο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος υπήρξε καθοριστικός και ο πλέον επιδραστικός για την εξέλιξη του Μαρκ Κουκουρέγια, όταν συνυπήρχαν κάποτε στην Εϊμπάρ το 2018, σύμφωνα με τα όσα είπε στην «ElDesmarque». 

Αδυνατούσε να στεριώσει στη Βαρκελώνη στην εποχή έναρξης παρακμής της Μπαρτσελόνα, και στην Μεγάλη Βρετανία έμελλε να βρει την «Ιθάκη» του: Μπράιτον το 2021, Τσέλσι τον αμέσως επόμενο χρόνο, με φανέλα βασικού και με αποκορύφωμα τη φετινή στέψη του ως πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0