Football Talk

Η απορία του Λουτσέσκου έγινε… viral στο Twitter: Πώς ορίζεται το «κοντά στο σώμα», ποια η διαφορά στα σφυρίγματα Μουκουντί – Ότο; (video)

Η απορία του Λουτσέσκου έγινε… viral στο Twitter: Πώς ορίζεται το «κοντά στο σώμα», ποια η διαφορά στα σφυρίγματα Μουκουντί – Ότο; (video)

Υπάρχει τελικά κάποια εξήγηση, αναφορικά με τον λόγο που καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ενώ δεν συνέβη κάτι ανάλογο με την ΑΕΚ στη Λιβαδειά; Έχει προκύψει μία εξήγηση πάντως, που σχετίζεται με το πόσο κοντά είναι το χέρι που βρίσκει την μπάλα στο σώμα.

«Είναι μία απίστευτη νίκη απέναντι σε διαιτητές και τον VAR. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακυρώθηκε το 2ο γκολ και δόθηκε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα. Πώς είναι δυνατόν σήμερα να μην δόθηκε πέναλτι νωρίτερα το απόγευμα στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ (στον Μουκουντί) και να δοθεί του Ότο. Πώς είναι δυνατόν;»

Αυτά είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Και η συζήτηση στο ελληνικό Twitter συνεχίζεται. Γιατί καταλογίζεται πέναλτι του Ότο και για ποιον λόγο, δεν δίνεται πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτό λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όσον αφορά τη συζήτηση που γίνεται; Ίσως για το ότι το χέρι του Μουκουντί είναι πιο κοντά στο σώμα του σε σχέση με τον Ότο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0