Football Talk

Το πρόβλημα είναι πως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει έτσι, τη νέα σεζόν θα εισπράξει 30 εκατομμύρια από… τερματοφύλακα!

Το πρόβλημα είναι πως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει έτσι, τη νέα σεζόν θα εισπράξει 30 εκατομμύρια από… τερματοφύλακα!

Ας το πούμε απλά: ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κάνει ρεκόρ πώλησης με τον Φώτη Ιωαννίδη. Είναι προφανές. Και ας πούμε και κάτι ακόμη: ΔΕΝ πρέπει το ρεκόρ πώλησης να καταλήξει να είναι ο… Ντραγκόφσκι! Άμεσα βελτίωση, «καμπανάκι» στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός με τη Λανς. Όλοι το λέμε. Δεν μπορεί ουδείς να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί και τα βρήκε. Και μάλιστα, με τον πιο εμφατικό τρόπο. Με απόλυτους πρωταγωνιστές τους δύο ποδοσφαιριστές που πλήρωσε ακριβότερα από όλους: τον Τετέ και τον Πελίστρι.

Σπουδαία νίκη λοιπόν, αλλά για να είμαστε «δίκαιοι» απέναντι στην Καλλιθέα, πρέπει να πάμε παρακάτω.

Συνεπώς, η εμφάνιση των «πρασίνων» στη Λεωφόρο, στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δικαιολογημένα «τρομάζουν». Είναι πρωτοφανές μια ομάδα που αισίως ανέβηκε στην κατηγορία, να σου κάνει… εύκολα, 16 τελικές σε ένα ημίχρονο.


Είναι επίσης πρωτοφανές, το να σκοράρεις στις τελευταίες στιγμές του ματς, να έχεις ένα πεντάλεπτο για να πάρεις τη νίκη, να είσαι ο Παναθηναϊκός, αλλά να νιώθεις και πράγματι να είσαι, πιο κοντά στο να χάσεις με 3-2!

Δεν συνέβη. Ο λόγος; Διότι ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διαθέτει κάτω από την εστία του έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Τον Ντραγκόφσκι. Έναν πραγματικά εξαιρετικό γκολκίπερ. Κορυφαίος με τη Λανς, φοβερός με την Athens Kallithea, «επικές» εμφανίσεις όταν η μπάλα «καίει».

Αλλά ας το δούμε από την άλλη. Είναι πρόβλημα να είσαι ο Παναθηναϊκός και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σου σε ένα ματς πρωταθλήματος με μία «πρωτοεμφανιζόμενη» ομάδα, να είναι ο τερματοφύλακάς σου. Και για αυτό υπάρχει ανησυχία, που χρίζει άμεσα αντιμετώπιση. Μην φτάσουμε δηλαδή στο σημείο, τη νέα σεζόν, τέτοια εποχή,  ο Ντραγκόφσκι να κοστίζει όσο ο… Φώτης Ιωαννίδης!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0