Football Talk

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είπε την αλήθεια στις δηλώσεις του, αλλά πόσοι τις κατάλαβαν; Ο Παναθηναϊκός και ο… Panathinaikos σε 64 ώρες!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είπε την αλήθεια στις δηλώσεις του, αλλά πόσοι τις κατάλαβαν; Ο Παναθηναϊκός και ο… Panathinaikos σε 64 ώρες!

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ντιέγκο Αλόνσο στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία με την Athens Kallithea, αλλά πόσοι αντιλήφθηκαν πλήρως τι είπε;

Μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αφού τόνισε πως η ομάδα του είχε άθλια εικόνα ανασταλτικά, ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να παίζουν το ίδιο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αναλυτικότερα, ο Ντιέγκο Αλόνσο είπε:

«Δεν παίξαμε καλά και ιδιαίτερα αμυντικά ήμασταν άθλιοι. Όταν έχεις τόσο μεγάλη πίεση χάνεις την πιθανότητα να αντεπιτεθείς. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά αμυντικά. Σήμερα δεν έχουμε δικαιολογίες.

Έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να το κερδίσουμε αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε δυο πρόσωπα. Ένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε όπως στην Ευρώπη, και στο πρωτάθλημα, δεν έχουμε τύχη!»

Μίλησε ξεκάθαρα λοιπόν για τη διαφορετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του μέσα σε 64 ώρες, αλλά πόσοι αντιλήφθηκαν την αφοπλιστική ειλικρίνειά του;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0