Football Talk

Ο ΠΑΟΚ περνά από το Περιστέρι, ο Μαντί Καμαρά δείχνει το σήμα: Τεράστιο «διπλό», «χαμός» με τον Ουάρντα!

Ο ΠΑΟΚ περνά από το Περιστέρι, ο Μαντί Καμαρά δείχνει το σήμα: Τεράστιο «διπλό», «χαμός» με τον Ουάρντα!

Ένα τεράστιο «διπλό» απέναντι στον Ατρόμητο κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-1 στο Περιστέρι, χάρη στο γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90’. Είχε ισοφαρίσει ο Ουάρντα λίγο νωρίτερα, πανηγύρισε… κανονικά μπροστά στον κόσμο της ομάδας του, άνοιξε «διάλογο» με τον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Τρία στα τρία, ασταμάτητος, εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν από τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι.

Επρόκειτο πραγματικά για ένα ματς «έπος», με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα, να ισοφαρίζουν στο φινάλε, αλλά να μην συγκεντρώνουν τον τρίτο τους βαθμό στη σεζόν, χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσεις.

Αρχικά, ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη, βρέθηκε πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, παρά στην ισοφάριση. Εν τέλει, το τέρμα του Ζίβκοβιτς στο 69’ ακυρώθηκε για φάουλ του Κωνσταντέλια, μέσω VAR, και οι γηπεδούχοι το πίστεψαν.

Και δικαιώθηκαν στο 86ο λεπτό, με τον Αμρ Ουάρντα να ισοφαρίζει με πέναλτι, σκοράροντας για δεύτερη φορά φέτος. Πανηγύρισε… κανονικά απέναντι στην πρώην ομάδα του, ξεσήκωσε το γήπεδο, ο Ατρόμητος πίστευε στην ανατροπή.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Και αυτή ήρθε ακριβώς στο 90’, με τον Μαντί Καμαρά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σκόραρε με το κεφάλι, έδειξε τον «Δικέφαλο» στο στήθος, πήγε στον κόσμο και αποθεώθηκε.

Το σκορ έμεινε έτσι και ό,τι σημαντικότερο παρακολουθήσαμε, ήταν ο «καυγάς» του Ουάρντα με τον πάγκο του ΠΑΟΚ, δίχως να γίνεται πλήρως αντιληπτό με ποιον ακριβώς «μάλωσε»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0