Football Talk

Πήγε στη Λιβαδειά, συνήλθε και… κέρδισε: Έκανε το «χρέος» της η ΑΕΚ, παρουσία Ηλιόπουλου!

Πήγε στη Λιβαδειά, συνήλθε και… κέρδισε: Έκανε το «χρέος» της η ΑΕΚ, παρουσία Ηλιόπουλου!
Με τον ισχυρό της άνδρα στη Λιβαδειά και με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού, στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα είναι ικανοποιημένος, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυριάρχησε και ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, αναμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρχικά, αλλά βρήκε τα πατήματά της και επικράτησε άνετα του Λεβαδειακού με 3-0. Η ΑΕΚ κυριάρχησε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι… ανήμποροι να βρουν απάντηση στα τέρματα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Λεβαδειακός ήταν ιδιαίτερα μαχητικός στο πρώτο ημίχρονο και δυσκόλευε την ΑΕΚ από το να δημιουργήσει φάσεις. Μάλιστα, στο 15', οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, έπειτα από μεγάλο λάθος του Στρακόσα, που πασάρει πάνω στον Οζμπολτ. Ο Σλοβένος σούταρε σε κενή εστία, με τον Μουκουντί να βρίσκει τη μπάλα πάνω του και να στέλνει κόρνερ.

Λίγο πριν το ημίχρονο η ΑΕΚ κάνει το 1-0 με τον Κοϊτά, ο οποίος πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και αφού ντρίμπλαρε όμορφα, με δυνατό σουτ βρίσκει τα δίχτυα του Γκροφ.

Η «Ένωση» μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, έχοντας ένα δοκάρι μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού σε κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία, ενώ στο 53΄ο Ελίασον κάνει το 2-0 με σουτ με το αριστερό.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Γκατσίνοβιτς, έπειτα από λάθος έξοδο του Γκροφ και με κεφαλιά στο 82΄, γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Τσάπρας, Πλέγας (Μεχία 72΄), Λαμαράνα (Τσόκαϊ 58΄), Μπάλτσι, Πεντρόσο (Γιόκε 69΄), Γιαννιώτας (Συμελίδης 58΄), Όζμπολτ (Ρόμο 69΄)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι (Μάνταλος 80΄), Λιούμπισιτς (Περέιρα 65΄), Κοϊτά (Γκατσίνοβιτς 65΄), Ελίασον (Πινέδα 74΄), Λαμέλα (Φερνάντες 80΄), Λιβάι Γκαρσία



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0