Football Talk

«Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ!»  

«Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ!»  

Όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος, με δημοσιεύματα από την Ιταλία, να αναφέρουν πως βρίσκεται μία… ανάσα από τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ και λίγες ώρες ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο Ομάρ Κόλεϊ, με τον πρώην παίκτη της Μπεσίκτας, να έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως πλησιάζει σε ακόμα μία απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Centotrentuno», ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται μία… ανάσα από το να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα (σε επίπεδο ανδρών), με τον εν λόγω δημοσίευμα, να τονίζει πως πρόκειται για μονοετή δανεισμό, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ενώ, το συμβόλαιο που θα υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών!

Να υπενθυμίσουμε, πως ο 27χρονος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κάλιαρι, έναντι δύο εκατ. ευρώ και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2027!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, μιας και η προθεσμία του ΠΑΟΚ να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα, βρίσκεται κοντά στη λήξη της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0