Football Talk

«Στο Αγρίνιο, ο Πανσερραϊκός δέχεται… τρία γκολ»: Ο Παναιτωλικός το έκανε ξανά! (video)

«Στο Αγρίνιο, ο Πανσερραϊκός δέχεται… τρία γκολ»: Ο Παναιτωλικός το έκανε ξανά!  (video)

«Παρθενική» νίκη για τον Παναιτωλικό στη Stoiximan Super League και εντός έδρας επικράτηση με 3-0 στο Αγρίνιο, μετά από πέντε μήνες. Και τότε, και «σήμερα», κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Την πρώτη του νίκη στην φετινή Stoiximan Super League πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού, στην 3η στροφή του πρωταθλήματος.

Μετρούσε δύο ήττες, δεν είχε καν σκοράρει στη σεζόν, αλλά τα έβαλε… μαζεμένα. Ο Λομονάκο άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, ο Ντίας «διπλασίασε» τα γκολ της ομάδας του και ο Μπουζούκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Και κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε στο Αγρίνιο, σκοράροντας για πρώτη φορά τρία γκολ σε εντός έδρας παιχνίδι. Πότε ήταν η προηγούμενη; Στις 16 Μαρτίου απέναντι στον Πανσερραϊκό! Παιχνίδια της μοίρας, ποδόσφαιρο και… συμπτώσεις. Σπουδαίο βράδυ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη!

 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (33΄Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄Νικολάου), Ντίας (71΄Λαχούντ), Λομόνακο (70΄Μάζντεβατς).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄Φαρές), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄Καπτούμ), Λιάσος (58΄Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σαλαζάρ, Μπέτανκορ (70΄Γκίγκιτς).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0