Football Talk

«Μεγάλη κίνηση του Άρη»: Από το Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια το 2010, στη Λεωφόρο και τώρα το Βικελίδης! (video)

«Μεγάλη κίνηση του Άρη»: Από το Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια το 2010, στη Λεωφόρο και τώρα το Βικελίδης! (video)

Μία συμμετοχή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 400 εμφανίσεις στην καριέρα του, βασικός στον Παναθηναϊκό για μία τετραετία και δύο Κύπελλα Ελλάδος. Και ο Χουάνκαρ, μετά από όλα αυτά, κλείνει στον Άρη!

Στην περίπτωση του Χουάνκαρ φαίνεται πως κατέληξε ο Άρης, με φόντο την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του.

Και μάλιστα, η είδηση προέκυψε λίγα λεπτά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα AKTOR, στο «Βικελίδης», μετά από 11 χρόνια.

Κάπως έτσι, ο Χουάνκαρ φαίνεται πως θα μείνει στην Ελλάδα, στην οποία αγωνίζεται από το 2020, έχοντας φορέσει για τέσσερις σεζόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Με τους «πράσινους» κατέγραψε 129 εμφανίσεις, σκόραρε 3 φορές, μοίρασε 15 ασίστ και κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Πρακτικά λοιπόν, οι 400 συμμετοχές του Χουάνκαρ, σε ολόκληρη την καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο, θα συνεχιστούν! Και θυμίζουμε πως μία από αυτές έχει λάβει χώρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Είχε περάσει ως αλλαγή, σε εκείνο το 6-1 της «Βασίλισσας», στη θέση του Άνχελ Ντι Μαρία και είχε βιώσει από… πρώτο χέρι το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2010!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0