Football Talk

«Ένα τεράστιο αποτέλεσμα»: Ο Αστέρας AKTOR παίρνει βαθμό στο «Βικελίδης» με τον Άρη, 11 χρόνια μετά!

«Ένα τεράστιο αποτέλεσμα»: Ο Αστέρας AKTOR παίρνει βαθμό στο «Βικελίδης» με τον Άρη, 11 χρόνια μετά!

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Αστέρα AKTOR που πήρε ένα βαθμό από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (1-1). Παίζοντας με 10 παίκτες από το 90΄εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που πήρε ο Μάντζης, οι Αρκάδες άντεξαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που ο Αστέρας AKTOR έφερε ισοπαλία απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και μάλιστα με τελικό αποτέλεσμα 1-1, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τότε οι σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Αγκάνθο για τον Άρη και ο Σέτι για τον Αστέρα. Εν έτη 2024, Μορόν και Ρεγκίς βρίσκουν δίχτυα αντίστοιχα για το 1-1.

Χωρίς πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ.

Πρώτη απειλή του Αστέρα στο 16΄με σουτ του Καλτσά, που κατέληξε σε άουτ, ενώ ο Γκαρθία δοκίμασε το πόδι του, για τους γηπεδούχους στο 30΄, με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να αποκρούει αποτελεσματικά, διατηρώντας το 0-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο, που εκτέλεσε ο Σίστο, χωρίς όμως να ανησυχεί τον Παπαδόπουλο

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το 1-0 με τον Μορόν στο 63΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός απειλεί ξανά τους φιλοξενούμενους, αλλά το σκορ παραμένει.

Από τις καλύτερες στιγμές για τον Αστέρα ήρθε στο 66΄, όταν ο Καλτσάς πλάσαρε όμορφα αποφεύγοντας τον Κουέστα, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Στο 81΄ έρχεται η απάντηση του Αστέρα στο γκολ των γηπεδούχων, με τον Ρεγκίς για το 1-1, αφού έχει προηγηθεί δοκάρι του Μουνιόθ.

Η αναμέτρηση πήρε… φωτιά στο 90΄, καθώς ο Μάντζης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες για τα εναπομείναντα έξι λεπτά.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (Μοντόγια 46΄), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου (Φετφατζίδης 95΄), Σιφουέντες, Μολό (Νταρίντα 74΄), Ντιαντί, Σίστο (Ζαμόρα 74΄), Μορόν

Αστέρας AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ντελί, Καστάνιο, Χουχούμης, Καλτσάς (Ζούγλις 77΄), Γιαμπλόνσκι (Τσανδάρης 62΄), Μουνιόθ (Ρέντζιτς 87΄), Ρεγκίς, Άνταμ (Μάντζης 77΄), Μπαρτόλο (Παλάσιος 77΄)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0