Football Talk

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η Λεβερκούζεν έχασε στην Bundesliga, μετά από 462 ημέρες, με τον… δικό της τρόπο!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η Λεβερκούζεν έχασε στην Bundesliga, μετά από 462 ημέρες, με τον… δικό της τρόπο!

Είναι αλήθεια. Ακόμη και αν δεν το πιστεύετε. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε στην Bundesliga, στο πρωτάθλημα, από τη Λειψία. Με τον… δικό της τρόπο. Με αυτόν που συνήθιζε να κερδίζει. Με ανατροπή! Και η πρώτη της ήττα μετά από 462 ημέρες, είναι γεγονός!

Κάποια στιγμή θα σταματούσε το σερί. Ήταν δεδομένο πως θα συνέβαινε. Και εν τέλει, η περσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στη Bundesliga δίχως ήττα, εν τέλει ΕΧΑΣΕ!

Πέρασαν 462 ημέρες από την τελευταία φορά. Τότε που στην τελευταία αγωνιστική του προ προηγούμενου πρωταθλήματος, η Λεβερκούζεν έχανε με 3-2 από την Μπόχουμ, ξανά εντός έδρας.

Και με ακριβώς ίδιο τρόπο, ηττήθηκε ξανά. Το πιο περίεργο; To γεγονός πως έχασε με ανατροπή! Όπως συνήθιζε δηλαδή να κερδίζει, τον τελευταίο έναν χρόνο.

Προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα γκολ των Φρίμπονγκ και Γκριμάλντο, αλλά ισοφαρίστηκε στο 57’. Και «σοκαρίστηκε». Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και δεν είχε τη συνηθισμένη υπομονή στο παιχνίδι της.

Τελικά, ο Οπέντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80’ και στις καθυστερήσεις, παραδόξως, δεν άλλαξε κάτι! Το σερί «έσπασε»…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0