Football Talk

«Πόσοι το έχουν καταλάβει;;;» Η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga! (video)

«Πόσοι το έχουν καταλάβει;;;» Η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga! (video)

Τρεις ασίστ ο Γιαμάλ, τρία γκολ ο Ραφίνια, νίκη με 7-0 για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαγιαδολίδ! Και μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τέσσερα ματς μετά τη σέντρα της La Liga

Εύκολα, απλά, μία Μπαρτσελόνα να την πιει κανείς στο ποτήρι. Απίστευτη εμφάνιση απέναντι στη Βαγιαδολίδ και άνετη επικράτηση με 7-0, ακόμη πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Το σκορ άνοιξε ο Ραφίνια στο 20ο λεπτό, 10 λεπτά αφότου ακυρώθηκε το γκολ του Ντάνι Όλμο.

Και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, η Μπαρτσελόνα προηγούνταν εύκολα με 3-0. Ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ του Ραφίνια, ένα του Όλμο και ένα του Τόρες, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Και κάπως έτσι, το 76-0 ήταν γεγονός, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει τους 12 βαθμούς, μετά από 360 αγωνιστικά λεπτά. Όσον αφορά τη διαφορά της από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι στους επτά βαθμούς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με ματς περισσότερο. Και σημειώστε πως οι Καταλανοί έχουν σκοράρει και οκτώ φορές περισσότερες!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0