Football Talk

«Με 5 εκατομμύρια, άκυρο;;;» Πώς η ΑΕΚ μπορεί να χάσει μεταγραφή, επειδή θα αγοράζει μέχρι… 11 Σεπτεμβρίου;

«Με 5 εκατομμύρια, άκυρο;;;» Πώς η ΑΕΚ μπορεί να χάσει μεταγραφή, επειδή θα αγοράζει μέχρι… 11 Σεπτεμβρίου;
«Ζητάω πολλά και άμεσα» ή «προσφέρω όσα χρειάζεται την στιγμή που πρέπει»; Στις δύο αυτές φράσεις περιγράφεται, κατά πως φαίνεται, η περίπτωση Ματέους Σαλντάνια της Παρτίζαν για την ΑΕΚ, αφού περιγράφουν τις πολιτικές των συλλόγων εκατέρωθεν.

 Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, η «Ένωση» έχει ήδη καταθέσει πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό (μαζί με κάποια άγνωστα μπόνους), με τους ιθύνοντες της Παρτίζαν, ωστόσο, να αξιώνουν περισσότερα χρήματα και μάλιστα άμεσα, λόγω της επικείμενης λήξης της μεταγραφικής περιόδου σε μερικές ώρες.

Ο Σαλντάνια μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί 38 φορές με την Παρτίζαν, έχει σκοράρει 18 γκολ και 5 ασίστ, ενώ εξίσου πολύ καλά ξεκίνησε τη νέα σεζόν με 3 τέρματα σε 6 συμμετοχές. 

Η επιθυμία των Σέρβων – και η βιασύνη τους ειδικά – δεν αποτελεί κριτήριο για την ΑΕΚ, η οποία έχει τη χρονική άνεση, δεδομένης και της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες στις 11 Σεπτεμβρίου και θα κινηθεί ανάλογα την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0