Football Talk

Μαρινάκης για Ποντένσε: «To έχει κάνει πολύ δύσκολο με αυτά που ζητάει και τον τρόπο σκέψης του!» (video)

Μαρινάκης για Ποντένσε: «To έχει κάνει πολύ δύσκολο με αυτά που ζητάει και τον τρόπο σκέψης του!» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, τοποθετήθηκε για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε απασχολεί πολύ καιρό τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, φαίνεται πως η περίπτωσή του δυσκολεύει ολοένα και πιο πολύ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τοποθετείτε για το εν λόγω θέμα!

Μετά την κλήρωση του UEFA Europa League, o ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ανέφερε πως έχουν γίνει εξωπραγματικές προτάσεις στον Πορτογάλο, αλλά αυτά που ζητάει και ο τρόπος σκέψης του, έχουν δυσκολέψει πολύ τη μεταγραφή του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ποντένσε:  

«Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, εμείς μπορεί να διαψεύδουμε μια δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας. 

Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα. 

Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0