Football Talk

«Τότε ο Μάγκνουσον, τώρα ο Μαξίμοβιτς»: Δύο φάσεις, μία πρόκριση και ο Panathinaikos, ξανά στην Ευρώπη! (video) 

«Τότε ο Μάγκνουσον, τώρα ο Μαξίμοβιτς»: Δύο φάσεις, μία πρόκριση και ο Panathinaikos, ξανά στην Ευρώπη! (video) 

O Παναθηναϊκός κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Λανς (29/08, 2-0) και θα βρεθεί στο League Phase του Europa Conference League. Αφανής ήρωας της «πράσινης» πρόκρισης, για πολλούς είναι ο Μαξίμοβιτς, αφού με σωτήρια επέμβαση στις καθυστερήσεις, απέτρεψε στους Γάλλους να στείλουν τον αγώνα στην παράταση! Φαίνεται, πως είχε πάρει καλές συμβουλές από τον Μάγκνουσον!

O Παναθηναϊκός είναι ξανά στην Ευρώπη! Τα κατάφερε! Κέρδισε με 2-0 τη Λανς (29/08) και περιμένει την κλήρωση του Europa Conference League.

Για να έρθει αυτή η πρόκριση, όλοι χρειάστηκε να βάλουν το… λιθαράκι τους. Φυσικά, τα εύσημα πάνε πρώτα στους δύο σκόρερς (Τετέ, Πελίστρι), αλλά και τον Ντραγκόφσκι, που καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έβαζε «στοπ» στους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε τη δικιά του υπογραφή στην αναμέτρηση, χωρίς να δώσει κάποια ασίστ, χωρίς να σκοράρει, απλά βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή!

Ο Μαξίμοβιτς ήταν από τις πρώτες αλλαγές του Ντιέγκο Αλόνσο και ο Ουρουγουανός προπονητής, έχει κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενος για αυτό.

Ο Σέρβος χαφ, εκτός από την πολύ καλή συνολική του παρουσία, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, στη μοναδική φορά που ο Ντραγκόφσκι κατάφερε να νικηθεί ήταν εκεί για την ομάδα του.

Η μπάλα κυλούσε βασανιστικά στο βάθος της εστίας των «πρασίνων», αλλά ο Μαξίμοβιτς σαν από μηχανής Θεός, την απομάκρυνε πριν αυτή περάσει τη γραμμή!

Φαίνεται, πως είχε παρακολουθήσει τον περσινό αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ (2-1, 3-5 πεν.), όταν το «τριφύλλι» είχε πάρει μία μεγάλη πρόκριση μέσα στη Γαλλία.

Τότε, στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης (104’) και με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Μασσαλών, ένα γκολ θα μπορούσε πολύ εύκολα να… γκρεμίσει το όνειρο για πρόκριση στα Play Off του UEFA Champions League!

O Mπρινιόλι είχε εξουδετερωθεί, μετά τη σέντρα του Βερετού και ο Βιτίνια, έμοιαζε πως θα είναι ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Μάγκνουσον είχε αντίθετη άποψη!

Απομάκρυνε πάνω στη γραμμή και ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ποιος ξέρει; Μπορεί ο Ισλανδός αμυντικός, να είχε κάνει «ιδιαίτερα» στον Μαξίμοβιτς, για να φέρουν τον Παναθηναϊκό, ξανά στην Ευρώπη!

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0