Football Talk

Νέα δημοσιεύματα για Ποντένσε: «Πιθανή η παραμονή του στη Γουλβς!»  

Νέα δημοσιεύματα για Ποντένσε: «Πιθανή η παραμονή του στη Γουλβς!»  

Μπορεί πριν λίγες ημέρες τα ΜΜΕ να θεωρούσαν πολύ προχωρημένες τις επαφές της Αλ Σαμπάμπ με τη Γουλβς για τη μεταγραφή του Ποντένσε, ωστόσο, δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για ανατροπή δεδομένων. Συγκεκριμένα, αναφέρουν, πως η παραμονή του Πορτογάλου στους «λύκους» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

 

Ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο τη μεταγραφή ενός εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φυσικά, το όνομα του Ποντένσε παραμένει ψηλά, αλλά φαίνεται πως αρχίζει να δυσκολεύει η περίπτωσή του.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές της Αλ Σαμπάμπ με τη Γουλβς, για τη μεταγραφή του Πορτογάλου.

Ωστόσο, από την Αγγλία, αναφέρουν πως δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο και ότι οι Σαουδάραβες προσφέρουν 5 εκατομμύρια, ενώ οι «λύκοι» ζητούν τα διπλάσια.

Επομένως, η παραμονή του 28χρονου στον σύλλογο της Premier League, αρχίζει και συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες. Άλλωστε, μην ξεχναμέ πως στο τελευταίο παιχνίδι της Γουλβς, ο Ποντένσε, αγωνίστηκε ως βασικός με πολύ καλή συνολική παρουσία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0