Football Talk

O Βιεϊρίνια σε ρόλο… ατζέντη: Παρουσίασε τον Κουλιεράκη στους φίλους της Βόλφσμπουργκ! (video)

O Βιεϊρίνια σε ρόλο… ατζέντη: Παρουσίασε τον Κουλιεράκη στους φίλους της Βόλφσμπουργκ! (video)
O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετράει… ώρες για την τελευταία εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία πριν το όνειρο στη Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε κάποτε στους «λύκους», τον… παρουσίασε από τώρα στο γερμανικό κοινό.

 Το τέλος ενός κύκλου σημαίνει την έναρξη ενός άλλου καινούργιου και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ετοιμάζεται να το βιώσει στο έπακρο, τόσο ως προς την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του, λόγω της μεταγραφής του στην Βόλφσμπουργκ, όσο και λόγω του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Μετά τον αποψινό αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία (29/08, 22:00), ο Κρητικός αμυντικός θα βρίσκεται στη Γερμανία, αν όχι Παρασκευή, σίγουρα το Σαββατοκύριακο, για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του.

Πριν γίνει αυτό, ο αρχηγός του στον ΠΑΟΚ και πρώην παίκτης της Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, πήρε την πρωτοβουλία να τον… παρουσιάσει στους Γερμανούς φιλάθλους, τους οποίους γνωρίζει καλά, λόγω της θητείας του εκεί. Σαν άλλος… ατζέντης, λοιπόν, τον προλόγισε, γύρισε την κάμερα στο μέρος του και ο ίδιος ο 21χρονος αμυντικός συστήθηκε, δίνοντας μία πολύ μικρή, αλλά ευχάριστη, πρώτη… γεύση στους φιλάθλους. 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0