Football Talk

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τους αντί-Ποντένσε: «Ψάχνεται» για την περίπτωση του Ζάχα!  

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τους αντί-Ποντένσε: «Ψάχνεται» για την περίπτωση του Ζάχα!  

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται κοντά στη λήξη της και οι ομάδες προσπαθούν να «κλείσουν» το ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως θέλει να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά η περίπτωσή του δυσκολεύει αρκετά, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να «κοιτάζουν» και τον Γουίλφριντ Ζάχα!

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεση είναι γνωστή. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα ο Ντανιέλ Ποντένσε, ωστόσο, η περίπτωση του Πορτογάλου φαίνεται πως δυσκολεύει αρκετά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν «κλείσει» το ρόστερ τους, πριν να δηλώσουν την ευρωπαϊκή τους λίστα για το UEFA Europa League και έχει αρχίζουν να «ξεσκονίζουν» την αγορά, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να έρθει ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς.

Ένας από τους παίκτες, που φαίνεται πως βρίσκεται στα «ραντάρ» των Πειραιωτών, είναι ο Γουίλφριντ Ζάχα της Γαλατάσαραϊ. Μιλάμε για μία πολυ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Ιβοριανός έχει μεγάλη καριέρα στη Premier League και το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την περσινή σεζόν, με την τουρκική ομάδα αγωνίστηκε σε 43 αναμετρήσεις, έχοντας 10 γκολ και 5 ασίστ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0