Football Talk

«Η Σλάβια Πράγας αποκλείστηκε αλλά η… Εθνική κέρδισε»: Η μεγάλη εμφάνιση του Ζαφείρη και το κέρδος του Γιοβάνοβιτς! (video) 

«Η Σλάβια Πράγας αποκλείστηκε αλλά η… Εθνική κέρδισε»: Η μεγάλη εμφάνιση του Ζαφείρη και το κέρδος του Γιοβάνοβιτς! (video) 
Η Σλάβια Πράγας, αν και έφτασε κοντά στην πρόκριση στο League Phase του UEFA Champions League, το όνειρό της «έσβησε» οριστικά, καθώς στη θέση της θα βρεθεί η Λιλ. Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδας έχει λόγους για να χαίρεται, μιας και ο Χρήστος Ζαφείρης πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση, που παρά το αποτέλεσμα, θα θυμάται για χρόνια!

Ο Χρήστος Ζαφείρης έχει πάρει εδώ και αρκετές ημέρες την απόφασή του και η Ελλάδα θα έχει το δικαίωμα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Άλλωστε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή το πόσο τον ήθελε στην ομάδα και με τις κατάλληλες ενέργειες, η επιθυμία του θα γίνει πράξη, με τη Νορβηγία να «χάνει» έναν παίκτη που θα τον ήθελε πολύ.

Απ’ ότι φαίνεται ο Σέρβος τεχνικός, αξιολόγησε σωστά το ταλέντο του 21χρονου, μιας και στη χθεσινή αναμέτρηση της Σλάβια Πράγας απέναντι στη Λιλ (28/08, 2-1) ήταν «μαγικός» και έφτασε μία… ανάσα από την πρόκριση στο UEFA Champions League.

Δεν είναι μόνο το γκολ, που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, αλλά η συνολική του εμφάνιση, καθώς κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και στάθηκε άτυχος δύο φορές σημαδεύοντας το δοκάρι των Γάλλων!

Μπορεί η πρόκριση να μην ήρθε ποτέ, αλλά σίγουρα ήταν ένα ματς, που μας προϊδεάζει για το τι μπορεί να προσφέρει ο Ζαφείρης στην Ελλάδα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0