Football Talk

Αντικαθιστά τον Ρέτσο ο Ντόη στις πρώτες κλήσεις Γιοβάνοβιτς για το Nations League!

Αντικαθιστά τον Ρέτσο ο Ντόη στις πρώτες κλήσεις Γιοβάνοβιτς για το Nations League!

Ο Ανδρέας Ντόη θα πάρει τη θέση του τραυματία Παναγιώτη Ρέτσου στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα επερχόμενα παιχνίδια της League B του Nations League με Φινλανδία (07/09, 21:45) και Ιρλανδία (10/09, 21:45).

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Ντόη βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Ίβαν Γιοβάνοβιτς ως αντικαταστάτης του τραυματία συμπαίκτη του στην ομάδα του Πειραιά Παναγιώτη Ρέτσου για  την έναρξη των αγώνων της League B του Nations League και τους αγώνες με Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (07/09, 21:45) και Ιρλανδία στο Δουβλίνο (10/09, 21:45). 

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο φιλικό παιχνίδι με τη Μάλτα (11/06, 2-0). 

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0