Football Talk

Κατηγορηματική διάψευση της ΑΕΚ για Αμπουμπακάρ – Ποιοι μένουν στο «κάδρο» για τη θέση του φορ; (video)

Κατηγορηματική διάψευση της ΑΕΚ για Αμπουμπακάρ – Ποιοι μένουν στο «κάδρο» για τη θέση του φορ; (video)

Η ΑΕΚ έσπευσε να διαψεύσει τα τουρκικά σενάρια, που την συνέδεσαν με τον Βινσάν Αμπουμπακάρ. Ποια ονόματα παραμένουν στη λίστα για την κάλυψη της θέσης του επιθετικού;

Γράφτηκε και… διαψεύστηκε σχεδόν αμέσως. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/08), τα τουρκικά ΜΜΕ έφεραν στο «κάδρο» για την ΑΕΚ τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Βινσάν Αμπουμπακάρ, τονίζοντας μάλιστα πως αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ωστόσο, από την πλευρά της «Ένωσης» υπήρξε απάντηση, επισημαίνοντας πως τα συγκεκριμένα σενάρια δεν υφίστανται και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο φορ.

Παράλληλα, ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Τσούμπα Άκπομ από την Ολλανδία, όμως και πάλι, φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ποιοι μένουν λοιπόν στο επίκεντρο των «κιτρινόμαυρων», για την κάλυψη της θέσης του σέντερ φορ; Δεδομένα, η ΑΕΚ παλεύει ακόμα την περίπτωση του Κουαντό Ντουά, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τη Λουντογκόρετς. Μάλιστα, αναμένει απάντηση από την βουλγαρική ομάδα, μέσα στις επόμενες ώρες.

Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος με την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού, η «Ένωση» εξετάζει και άλλους ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν δει ακόμα το «φως» της δημοσιότητας.

Μένει να φανεί λοιπόν, ποιος θα είναι τελικά εκείνος, που θα επιλεχθεί ώστε να ενισχύσει την «αιχμή» του δόρατος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0