Football Talk

«Ονειρικό ντεμπούτο για τον Όλμο»: Μπήκε αλλαγή, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα (1-2), απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο! (video)

«Ονειρικό ντεμπούτο για τον Όλμο»: Μπήκε αλλαγή, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα (1-2), απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο! (video)
Σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο (1-2). Ήρωας των Καταλανών, ο Ντάνι Όλμο, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε στο ντεμπούτο του, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του!

Πρόλαβε και τον δήλωσε πριν την αναμέτρηση. Μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και αφού προειδοποίησε με δοκάρι, ο Ντάνι Όλμο οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στη νίκη με ανατροπή εκτός έδρας (2-1). Μπροστά στα μάτια του Χάμες που βρισκόταν στις κερκίδες και φέτος θα στηρίξει τη Ράγιο, οι Καταλανοί είδαν το δικό τους νέο μεταγραφικό απόκτημα να πραγματοποιεί το ιδανικό ντεμπούτο.

Μόλις στο 10΄ η Βαγιεκάνο ανοίγει λογαριασμό με τον Ουνάι Λόπεθ, ο οποίος μετά από πάσα του Ντε Φρούτος, κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή που καταλήγει στην δεξιά πλευρά της εστίας για το 1-0.



Από τις λίγες καλές στιγμές για τη Μπαρτσελόνα ήταν στο 37΄ με ένα σουτ του Γιαμάλ κόβεται από τον Καρδένας, που διατηρεί το προβάδισα για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάνι Όλμο, που μπήκε αλλαγή, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μάλιστα, στο 58΄ ο Ίσπανός πήρε μια πάσα και έκανε ένα μακρινό σουτ προς την εστία που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Πέδρι, έπειτα από πάσα του Ραφίνια, στέλνοντας δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρδένας για το 1-1.



Σταθερά η Μπαρτσελόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει την ανατροπή. Κι εκεί που όλα φαινόταν να έχουν κριθεί, ο Γιαμάλ με μια έξυπνη πάσα στην περιοχή βρίσκει τον Όλμο, που στέλνει τη μπάλα στα διχτυα για το 2-1 και το πρώτο του γκολ με τους «μπλαουγκράνα».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ράγιο Βαγιεκάνο: Καρδένας, Εσπίνο, Μούμιν, Λεζέν, Μπαλιού, Λόπεθ (Σις 56΄), Όσκαρ (Τσαβαρία 68΄), Ντε Φρούτος (Γκουμπαού 64΄), Παλαχόν, Γκαρσία (Εμπαρμπά 56΄), Καμέγιο (Ντεκά 56΄)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Μαρτίνεθ, Μαρτίν (Μπαλντέ 65΄), Μπερνάλ, Πέδρι (Λόπεθ Φ. 91΄), Γιαμάλ (Βίκτορ 96΄), Ραφίνια, Τόρες (Όλμο 46΄), Λεβαντόφσκι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0