Football Talk

«Πονοκέφαλος» για τη Λανς: «Χάνει» το αμυντικό της δίδυμο και ψάχνει... απαντήσεις, για την επίθεση του Παναθηναϊκού! (video)

«Πονοκέφαλος» για τη Λανς: «Χάνει» το αμυντικό της δίδυμο και ψάχνει... απαντήσεις, για την επίθεση του Παναθηναϊκού! (video)

Λανς και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για μία θέση στo League Phase του Europa Conference League. Η γαλλική ομάδα έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα, από την πρώτη αναμέτρηση (22/08, 2-1). Ωστόσο, ο προπονητής της έχει να διαχειριστεί μία πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τους βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, απέναντι στη Λανς (22/08, 2-1), αλλά κατάφερε να αντιδράσει και πλέον θα παίξει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ!

Φυσικά, εξ αρχής το έργο του ήταν πολύ δύσκολο, καθώς τέθηκε αντιμέτωπος απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ligue 1, ωστόσο, έδειξε πως μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια!

Οι «πράσινοι», εκτός από την έδρα τους, θα έχουν ακόμα ένα προβάδισμα, εν όψει της ρεβάνς (29/08, 21:00), καθώς η γαλλική ομάδα θα έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. 

Ο Φακούντο Μεδίνα, ήταν αυτός που στην πρώτη αναμέτρηση, άφησε την ομάδα του από πολύ νωρίς με 10 παίκτες, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα επάνω στον Μπακασέτα.

Τα προβλήματα για τον προπονητή της Λανς, δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ο Κέβιν Ντάνσο βρίσκεται μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα.

Κάπως έτσι, ο Γουίλ Στιλ, θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία ενός δίδυμου που τα τελευταία δύο χρόνια, δέχεται πολύ δύσκολα γκολ!

Μπορεί ο γαλλικός σύλλογος να συνηθίζει να παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά τα δύο «αστέρια» στα μετόπισθέν του, των τελευταίων σεζόν, είναι οι δύο προαναφερόμενοι.

Μάλιστα, με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές έχει καταφέρει να είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ τα τελευταία δύο χρόνια στη Ligue 1!

Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι και σήμερα, έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της συνολικά 66 φορές στο πρωτάθλημα της χώρας της, δηλαδή τρεις λιγότερες από τη Νις.

Ενώ, η Παρί Σεν Ζερμέν στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει δεχτεί 74 τέρματα!

Είναι εύκολα αντιληπτό, ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο, αναμένεται να «χτυπήσει» σε αυτές τις δύο απουσίες και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να βρει αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν των αντιπάλων του.

Άλλωστε, ο Φώτης Ιωαννίδης τα κατάφερε ήδη μία φορά, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Ποιος ξέρει; Μπορεί η επίθεση των «πρασίνων» να είναι αυτή που θα του δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη;



Διονύσης Καλαϊζής
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0