Football Talk

«Τριάρα» στην πρεμιέρα, «τριάρα» ξανά: Φοβερό ξεκίνημα της Γιουβέντους στη Serie A, πρωταγωνιστής Βλάχοβιτς! (video)

«Τριάρα» στην πρεμιέρα, «τριάρα» ξανά: Φοβερό ξεκίνημα της Γιουβέντους στη Serie A, πρωταγωνιστής Βλάχοβιτς! (video)

Ξεκίνησε με «τριάρα» απέναντι στην Κόμο στην πρεμιέρα και επανέλαβε την ιστορία κόντρα στη Βερόνα, στην 2η αγωνιστική της Serie A. Εξαιρετική Γιουβέντους, επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας και συνεχίζει με πατημένο το «γκάζι». Κράτησε το «μηδέν» στα δύο πρώτα ματς της σεζόν, 10 χρόνια μετά, ενώ μπαίνει με έξι βαθμούς σε μία σεζόν μετά το 2019. Πρωταγωνιστής ο Βλάχοβιτς, σκόραρε δις!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία, με 3-0 της Βερόνα. Σκόρερ δις ο Βλάχοβιτς, δύο διαδοχικά clean sheets σε ισάριθμες αγωνιστικές η «Γηραιά Κυρία», 10 χρόνια μετά.

Πως όμως εκτυλίχθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Serie A στη Βερόνα;

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Βερόνα να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να πραγματοποιεί κάποια αξιολόγη φάση, ούτε καν προσπάθεια προς την εστία.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τη Γιουβέντους στο 18΄με τον Λοκατέλι, ο οποίος κέρδισε λίγο χώρο και δοκίμασε ένα σουτ από μακριά. Η καλή του προσπάθεια σταμάτησε στον Μοντιπό, που έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιλντίζ με πάσα βρίσκει τον Βλάχοβιτς μέσα στην περιοχή, ο οποίος κάνει γρήγορα ένα σουτ που πάει στο κέντρο της εστίας, ενώ έπεσαν πάνω του τρεις παίκτες της Βερόνα σε μια μάταιη προσπάθεια να τον σταματήσουν να κάνει το 1-0.

Ο Μπανγκουλά με μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, βρίσκει τον Σαβόνα που καταφέρνει να την μετατρέψει σε γκολ.  Έτσι στο 39΄, στέλνει την μπάλα με κεφαλιά μέσα από το αριστερό δοκάρι και βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυναμικά, μέχρι που στο 53΄ έκανε το 3-0 με κερδισμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βλάχοβιτς.

Η συνέχεια του ματς έβρισκε τους γηπεδούχους σε μόνιμη αμυντική ανισορροπία και την ομάδα του Τιάγκο Μότα να κυκλοφορεί τη μπάλα, κάνοντας το παιχνίδι της.

Και κάπως έτσι το 3-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βερόνα (Πάολο Τζανέτι): Μοντιπό, Μανιάνι (Φρέζε 56΄), Κόπολα, Νταβίντοβιτς, Τσατσούα, Ντούντα (Σίλβα 85΄), Μπελαγιάνε, Λάζοβιτς (Χαρουί 64΄), Σούσλοβ, Λιβραμέντο (Αλιντού 56΄), Μοσκέρα (Τένγκστεντ 56΄)

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα (Καλουλού 77΄), Γκάτι (Ντανίλο 85΄), Μπρέμερ, Καμπάλ (Ρουχί 77΄), Φατζιόλι, Λοκατέλι, Καμπιάσο (Ανχέλε 85΄), Γιλντίζ, Μπανγκουλά (Λουίς 69΄), Βλάχοβιτς



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0