Football Talk

Η ΑΕΚ χρειάζεται σέντερ φορ και κοιτά τον… Ανταλιάλι: Πόσους μέσους θα έχει, αν τον αποκτήσει;

Η ΑΕΚ χρειάζεται σέντερ φορ και κοιτά τον… Ανταλιάλι: Πόσους μέσους θα έχει, αν τον αποκτήσει;

Κινείται για τον Ανταλιάλι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η ΑΕΚ, την στιγμή που χρειάζεται άμεσα σέντερ φορ. Ποιος άλλωστε, μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό;

Σύμφωνα με κάποια τουρκικά δημοσιεύματα στο «Χ», η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στη Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιάλι.

Μαζί με τη Σάμσουνσπορ, όπως αναφέρεται, η «Ένωση» έχει καταθέσει επίσημη προσφορά για τον 29χρονο χαφ, ο οποίος, τονίζουν ότι προτιμά περισσότερο τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, κατά τα ίδια δημοσιεύματα, η τουρκική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο τις επαφές της με τη Γαλατά.

Ο Ανταλιάλι μετρά 102 συμμετοχές με την «τσιμ-μπομ», ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Χατσετέπε, Μπουρσασπόρ, Ερζουρούμσπορ και Γκεντσλερμπιρλίγκι. Δεν έχει βγει ουδέποτε λοιπόν εκτός Τουρκίας.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, αγωνίζεται στο κέντρο. Και η αλήθεια είναι πως σε πολλούς προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του. Ο λόγος; Διότι αν έρθει, πληθαίνουν και άλλο οι επιλογές στη μεσαία γραμμή, την στιγμή που η απόκτηση ενός σέντερ φορ, μοιάζει επιτακτική ανάγκη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Πινέδα, Περέιρα. Συζητάμε ανεξαρτήτως τραυματισμών, αναφερόμαστε στο ρόστερ. Μήπως μία ενδεχόμενη άφιξη του Τούρκου διεθνή (9 συμμετοχές), σηματοδοτήσει και κάποιου είδους αποχώρηση;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0