Football Talk

Πώς θα αποσυρθεί από την Εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο; «Μόνο όταν το θέλω και… ξαφνικά!»

Πώς θα αποσυρθεί από την Εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο; «Μόνο όταν το θέλω και… ξαφνικά!»
Σε μία ενδιαφέρουσα δήλωση προέβη ο Πορτογάλος super star, σχετικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα, αφού σε συνέντευξη που θα προβληθεί την 1η Σεπτεμβρίου, δηλώνει πως κανείς δεν θα μάθει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρά μόνο τη στιγμή της ανακοίνωσής του! 

Η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, την ερχόμενη Κυριακή, θα περιλαμβάνει μια σαφώς ενδιαφέρουσα και πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο κανάλι Now.

Στα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν, ο… youtuber Πορτογάλος μίλησε για το μέλλον του στην εθνική ομάδα και κατέστησε σαφές ξανά πως θα αποχωρήσει όποτε ο ίδιος θελήσει, προσθέτοντας αυτή τη φορά μια λεπτομέρεια: θα το μάθουμε όλοι μας εκείνη τη στιγμή που θα το μοιραστεί, πριν αυτό γίνει δεν θα το μάθει κανείς! 

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ τα χρώματά μας, είναι ένα όνειροΌταν φύγω από την εθνική ομάδα, δεν θα το πω σε κανέναν εκ των προτέρων και θα είναι μια πολύ αυθόρμητη απόφαση από μέρους μου, αλλά και πολύ καλά μελετημένη.

Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βοηθήσω την εθνική στους επόμενους αγώνες της. Έχουμε το Nations League που έρχεται σύντομα και θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί».

Όσον αφορά το μέλλον του ξεκαθάρισε ότι ο δρόμος της προπονητικής δεν είναι αυτός που σκοπεύει να ακολουθήσει: «Στο μυαλό μου, αυτή τη στιγμή, δεν είναι να είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας ή προπονητής οποιασδήποτε ομάδας.

Δεν βλέπω το μέλλον μου να είναι έτσι. Βλέπω τον εαυτό μου να κάνει άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον.»

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0